Teorema lui Basescu

Daca vrei sa reduci o tara din 41 de judete la 8 regiuni obtii 16 regiuni pentru ca neaparat una trebuie sa se fie Tinutul Secuiesc!

Si uite asa, UDMR isi primeste rasplata pentru suportul acordat.

O adevarata piesa de teatru, in spatele careia a trecut fara bagare de seama si fara nici o sanctiune, refuzul elegant al Europei de a ne spune "Bine ati venit in Europa!"

Dracu, de la Vinju-Mare se vede ca reorganizarea judetelor nu este decat premierea UDMR-ului!

Your rating: None Average: 5 (1 vote)
Da

Daca imi explicati si mie cu ce ma ajuta patriotismul, in special ce pot cumpara cu el? am sa incerc sa va inteleg opinia. Pana atunci ramane, in opinia mea, la stadiu de ipocrizie, folosita de "scumpii" nostri alesi in cateva situatii. (ca notiune e bun, da ne cam lipseste "practica")
Bafta... si cam atat :)

Exact asta incearca de 20 de ani prin presa si prin alte mijloace cei care vor sa ne faca o masa de consumatori inculti , sa ne desfiinteze patriotismul si statul unitar.Imi pare rau pentru tine , daca iti este rusine ca esti roman renegati cetatenia.

Patriotism nu inseamna sa mori pentru tara sau mai stiu eu ce slavi si plecaciuni sa faci pentru tara, in ziua de azi patriotism inseamna sa muncesti, as iti platesti taxele, sa nu fi "oaie in turma".

Poate Tinutul Secuiesc o sa se infinteze, poate nu, nu cred ca e treaba celor ce nu locuiesc acolo sa decida cum sa traiasca oamenii de acolo, dar modul tampit cum se pune problema si cu suntem tratati oamenii ca o gloata de prosti, ma enerveaza la culme.

Nu inteleg de toata lumea se omoara cum sa se numeasca "pajistea".
Si Basescu, la fe ca si Iliescu, se ne scapa de un zmeu mort ca sa fie si ei victoriosi.
Se mai duce dracu sa moara pentru banii altuia.

Multumim de pupat.
Da, suntem si patrioti, am depus juramantul de pioneri!

Dupa mine poate sa reduca tara la o singura regiune si sa il dea in administrarea rusilor, daca ei sunt capabili, de ce nu? ce acum am devenit subit patrioti? Patrioti trebuia sa fim atunci cand s-au apucat sa o dezmembreze si sa o vanda la "bucata" acum nu mai are nici un rost. Dar pe parte cealalta te gandesti "Ce noi nu pute sa facem ceva, sa ne fie mai bine?" Raspunsul este foarte evident, NU!!! De ce?... din foarte multe motive ca de exemplu nesimtirea, iresponsabilitatea, egoismul, aroganta, parazitismul si inca unu care nu are denumire specifica lui, i-as zice indiferenta (fata de cel de langa tine ) adica daca il vezi ca nu poate sa se ridice de jos, nu numai ca nu ii dai o mana de ajutor, dar ii mai arzi si un par dupa cap sa fi sigur ca nu se mai ridica. Asa ca pana nu ne scapam de obiceiurile comuniste si de "mentalitatea de turma" nu facem nimic.

Gata, v-am pupat.....Sanatate!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare