Stiati ca...

7 metode prin care telefonul tău este ascultat !

Tagged:  

Iată cum se interceptează telefoanele şi cum te poţi feri.

Aproape toate convorbirile la telefon sau în apropierea telefonului pot fi ascultate.
Dar cu cât soluţia de securitate este mai avansată, cu atât sunt mai mici şansele ca cei care o pot intercepta să fie interesaţi de convorbirile tale. Cum poţi fi interceptat şi cum să te fereşti?

În primul rând, ţine cont de posibila “ascultare ambientală”, adică cu microfoane direcţionale sau ascunse în apropiere, caz în care nici măcar nu mai e nevoie de telefon.

Dacă totuşi e nevoie de telefon…

10 lucruri pe care operatorul tău de telefonie nu ţi le spune niciodată !

Tagged:  

1. Dacă suni în reţeaua competitorilor noştri, 6 cenţi pe minut se duc direct la ei. Însă ne convine de minune. Pentru că şi noi luăm 6 cenţi pe minut de fiecare dată când eşti sunat din afara reţelei. Contabil, ieşim pe zero, dar aşa îi ţinem pe competitorii mai mici la distanţă şi pe tine fidel.
2. Abonamentele noastre sunt optimizate pe dos faţă de nevoile tale. Încercăm să înghesuim cât mai mult balast care să pară ieftin, dar pe care să nu-l foloseşti niciodată.

Şapte motive sa nu te "joci'' cu copiii

Tagged:  

1. O fetita discuta cu invatatoarea despre balene.
Aceasta le explicase copiilor ca este fizic imposibil pentru o balena sa inghita un om, deoarece, desi este un mamifer foarte mare, are un gat mic.
Fetita sustinea ca Iona a fost inghitit de o balena.
Nervoasa, invatatoarea a reluat explicatia... este FIZIC IMPOSIBIL!
Micuta a spus:
- Cand o sa ajung in rai, o sa-l intreb pe Iona.
- Si daca Iona s-a dus in iad?
Raspunsul a venit prompt:
- Atunci o sa-l intrebati dumneavoastra.

DECLARAŢIA DE LA SFÂNTU GHEORGHE

Tagged:  

DECLARAŢIA DE LA SFÂNTU GHEORGHE
Autonomia este soluţia!
Noi, cetăţeni liberi ai României şi ai Europei în curs de unificare – exercitându-ne dreptul la asociere, precum şi cel la opinie şi libertatea de exprimare – conştienţi de responsabilitatea pe care o purtăm pentru generaţiile viitoare, confirmându-ne voinţa comună azi, 24 noiembrie 2012, la Sfântu Gheorghe ne declarăm din nou şi cu devotament credinţa în autonomia comunităţii noastre maghiare din Transilvania şi a Ţinutului Secuiesc.

Partidul Democrat Liberal este finanțat ilegal de două structuri

Tagged:  

Postat la: 06.11.2012 Scris de: Voichiţa Răşcanu , Ruana Ceaușescu, , , Luciana Pop

Cum a semnat România acordul din 1972?

Tagged:  

Astăzi, când se discută atât de mult despre planul de austeritate al Guvernului de la Bucureşti pentru a primi o nouă tranşă din împrumutul contractat cu Fondul Monetar Internaţional, socotim că ar fi bine venit să prezentăm detalii despre condiţiile aderării României la FMI şi primul ei acord cu Fondul, care au fost negociate şi semnate, la Washington, la finele anului 1972.

Festivalul „Viei şi Vinului” la Vânju Mare 2012 poze la http://www.facebook.com/padredann

AFIS FESTIVAL 2012

Spectacolul aduce pe scenă interpreţi de valoare ai muzicii populare dar şi tineri dornici de afirmare

Toamna se numără bobocii, iar la Vânju Mare, judeţul Mehedinţi la acest sfârşit de săptămână se numără recolta viticolă.

Oraşul se pregăteşte de mare sărbătoare, în zilele de 27-28 septembrie 2012 are loc ediţia a XXIV – a „Festivalului Viei şi Vinului”.

Vă recomandăm această locaţie pentru o minivacanţă de neuitat, aveţi ocazia în cele două zile să degustaţi cele mai fine vinuri.

40 de sfaturi împotriva îmbătrânirii

Tagged:  

1. Ceaiul verde este o bautura traditionala in China , tara care numara o multime de persoane trecute de 100 de ani. Cercetatorii de la ” Medical College of Ohio ” au descoperit in 1997 ca pe langa antioxidantii continuti, ceaiul verde inhiba formarea si dezvoltarea celulelor canceroase.
2. Adoptati o pisica. Karen Allen, cercetator in medicina la Universitatea Buffalo (Statele Unite), afirma ca “pisica joaca rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului”. O pisica in casa inseamna, deci, scaderea tensiunii arteriale – ca urmare – si a riscurilor unei boli cardiace.

Armata secretă din spatele lui Băsescu. Vezi de unde vine puterea preşedintelui suspendat

Războiul politic generat de suspendarea lui Traian Băsescu evoluează halucinant. Dezvăluirile nebune se rostogolesc din oră în oră. Ce profeţeşte suspendatul la portiţă se întîmplă peste o oră sau peste o zi. Apar vinovaţi şi stenograme de convorbiri telefonice de tip ras-tuns-freza (probează în trei fraze tot ce acuză T. Băsescu!), acuzaţiile şocante sunt lansate de te miri unde, urmăririle penale vizează pe te miri cine, plouă cu mandate de ascultare, de percheziţie şi cu chemări la Parchet.

Emite conţinut