Semne bune anul are

Tagged:  

Spre sfarsitul anului, in orasul nostru par sa schimbe lucrurile.

Cateva strazi au fost astfaltate si se zvoneste ca autoritatile locale au un plan prin care sa
creasca numarul locurilor de munca prin a sprijini infiintarea unei fabrici de pantofi care ar crea aproximativ 500 de locuri de munca.

Se stie ca in orasul nostru locurile de munca sunt putine si daca nu stii croitorie nu prea ai unde sa lucrezi, si chiar daca stii nu castigi cine ce stie bani, minimul pe economie.

Totusi salutam decizia autoritatilor si le dorim succes in indraznetul plan de a crea noi locuri de munca.

Desi in plina criza, exista oameni care vad oportunitati. Poate ca aceasta criza financiara va fi o oportunitate pentru orasul nostru. Orice afacere poate inflori aici, pentru ca poate beneficia de ajutorul autoritatilor locale.

Va dorim succes.

Your rating: None Average: 5 (1 vote)

Poate o sa faca o fabrica cu 500 de locuri de munca???? Ma cam mir, pe bune.....daca stau mai bn sa ma gandesc mai este putin si ma apuca rasul.......Sa va spun ceea ce trebuia sa se faca in vanju mare in ultimii 5 ani....ok?? Acum aproximativ 5 ani au venit un grup de belginei pt a cumpara un teren din proprietatea primariei pt o fabrica de legume.....aceasta a fost respinsa.......se infintau cam 300-400 de locuri de munca.Acum 3 ani a venit o delegatie pt a infinta o fabrica de becuri in apropierea Unitatii Militare, mai exact in spatele fostei fabrici de lapte...si aceasta cerere a fost respinsa.Acum 2 ani a venit si ultima delegatie pt a intinta o fabrica de electrocasnice in fata stadionului (cam 1 km in fata), in proiect cuprindea aproximativ 1000 de locuri de munca inclusiv case pt cei care nu erau din zona.Cel mai recent (in perioada alegerilor) s-a promis construirea unui parc industrial cu aproximativ 1500 de locuri....Constructia trebuia sa inceapa acum 3 luni....Unde este???O fi un proiect secret ca in filmele americane si este construit sub pamant??? In acest oras cel care asfalteaza 2 km de strada in apropierea alegerilor acela este primar in acel an.....Asa este la noi la Vanju Mare!! :)):))

:))

Nu zau, se simte criza economica si in Vanju Mare?? :)))) Eu cred ca Vanju Mare mereu s-a confruntat cu criza asta..... :)))

sa dea domnul sa fie asha, dar.......vorbiti dupa ce se va face acesta fabrica!!!!!!propun domnului primar sa faca birouri supraetajate, ca nu mai e loc de cati angajati sunt!!!!!a promis curatenie in primarie ,dar a mai angajat si el cativa, ca, de , promisiuni electorale......!!!!!mult succes in a indura criza economica, vanjenilor!

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare