PSD-ul, Nastase si Vinjenii

Acest partid, impreuna cu stramosii sai, au o veche traditie in orasul nostru.

De multe ori confundat cu o comuna, Vinju-Mare, vizitat de Iliescu, marele macho al politicii romanesti, si de catre diferite personalitati din umbra acestuia si a copilului sau de suflet, Adrian Nastase, ajuns astazi, intr-un sfirsit, in locul de unde se va intoarce cu ouale numarate, imi revine in minte o intamplare.

Nu mai stiu exact anul, eram elev al liceului Dr Victor Gomoiu, o doamna profesoara, inarmata cu o figura grava si importanta, ne-a amintit ca in localitea noastra se afla in vizita o personalitate importanta din PSD, partid aflat la guvernare, si ca am face bine sa parasim curtea liceului, impreuna cu colegii, pentru a ingrosa rindurile multimii nerabdatoare. Golani needucati, nu am reusit decat sa inflamam la maxim nervii dascalului, totul termindu-se in amenintarile de exmatriculare si scaderea notei la purtare, si cu noi continuand sa facem umbra in curtea liceului.

Nu e loc pentru a uita asemenea mizerii, raman atarnate pe oameni si in noi, iar pentru ei: "Un vierme ce mănâncă albeaţa din obraz" .

In acele zile, Adrian Nastase si cercul sau de viermi, erau urcati pe un piedestal de la care ni se prezenta solemn luminita de la capatul tunelului.

Azi, Adrian Nastase, e asemenat cu Iulia Timoshenko, de catre mult prea micul Titulescu, de la Vinju-Mare insa, il aseman pe fostul prim-ministru mai mult cu raposatul Ceausescu.

E clar, micul Titulescu nu vede bine.

E ciudat cum timpul "intoarce foaia", atunci ca si acum, era o coada lunga la dosul lui Nastase, doar ca pasionatii de pupici sunt azi primii la apelul de "sut in fund".

In concluzie, dragi Vinjeni, cind va minjiti de politica, nu va luati de liceeni,"dobitocii dracului", "derbedei", 'buruieni in lanul cu grau", au prostul obicei de a nu uita.

Your rating: None

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare