Galeria foto pentru Spitalul Orasenesc Vinju Mare -Ultima reduta!!

| Image 1 of 1 |

spital.jpg

spital.jpg

Spitalul Orasenesc Vinju Mare -Ultima reduta!!

Tagged:  

Sunt tot mai dese zvonurile conform carora Spitalul Orasenesc Vinju Mare se va desfiinta si se pare ca alturi de el vor cadea victime ale politicii portocalii inca 94 de salariati catalogati incorect ca "bugetari" si vor ingrosa la randul lor numarul somerilor si a pensionarilor anticipat. Victime colaterale vor fi pacientii din cele 23 de comune arondate Spitalului in numar de 66.996 locuitori , cei aproximativ 5000 de pacienti prezentati la Camera de Garda cu situatii de urgenta , cei peste 4400 de pacienti tratati in anul 2010 de spital , cei peste 370 de nou-nascuti ,care au vazut lumina zilei in Spitalul Orasenesc Vanju Mare si eu care am vazut lumina zilei tot acolo in sala de nasteri a spitalului si multi altii din Vanju Mare si nu numai. Am aflat din surse sigure ca PDL deja a pecetluit soarta spitalului si ca in Aprilie spitalul se va desfinta. Tot din aceiasi sursa am aflat ca alaturi de noi va cadea Spitalul Strehaia si ca Spitalul Baia de Arama va scapa pentru are primarul de culoare portocalie. Oare care sunt criteriile dupa care guvernatii nostrii taie si spanzura , desfinteaza spitale , etc .???????????
Banuiesc ca se improvizeaza pe parcurs si ca noi si multi altii suntem victimele politicii "inteligente" ale marionetei Boc ale carei sfori le trage Basescu.

http://www.spitalulvinjumare.ro/salarii-nete.html

Mentionez ca de multi ani Spitalul nu a avut si nu are datorii catre terti sau salariati , sunt medicamente in sectii si materiale sanitate ,pacientii primesc mancare si medicii incearca cu resursele limitate sa amelioreze starea de sanatate a pacientilor lor.

Your rating: None