Monumentul din Vanju-Mare

Daca nu stiati, vinjenii au luptat si s-au sacrificat pentru tara.
In mijlocul orasului, incapatanat, ne reaminteste, ca oamenii au murit pentru tara aceasta.
Greu de crezut in zilele de azi.
Numele lor vor fi publicate curand.

Monumentul din Vanju-Mare

CURATENIA E FIZICA SI MORALA. Societatea poate contribui mult la aceasta daca se vrea. Curatenia morala depinde si de noi. Nu costa bani ci numai vointa. Nimeni nu contesta curatenia fizica a nimanui insa se poate face mai mult pentru oameni: O BAIE COMUNALA. Daca s-ar face un sondaj cred ca ideea ar prinde si ar fi o afacere buna pentru comunitate. Succes

Am gasit de multe ori tinerii folosind monumentul pe post de scaun , i-am dojenit de fiecare data, se pare ca in ziua de azi respectul si rusinea le lipseste cu desavarsire la unii din tinerii din ziua de azi, uita ca datorita sacrificiului inaintasilor lor duc viata de acum.
Am parasit invatamantul pentru ca ma luptam cu morile de vant ,eu le insuflam valori morale si religioase si parintii veneau si tipau ca ei nu isi fac copii preoti sau calugarite,acum ma intreb cati din ce 80 la suta ortodocsi cunosc cu adevarat o parte din invataturile ortodoxiei? Sunt mandru ca sunt vanjean si voi incerca in masura puterilor mele sa ajut la bunastarea acestui mic orasel.

A fi vinjan trbuie sa fie o mandrie pentru fiecare dintre noi insa nu trebuie sa uitam acele persoane care nu sunt nascute in VINJ" dar au facut mult bine comunitatii. Eu consider ca cei care, sub o forma sau alta, au contribuit si contribuie la emanciparea comunitatii sunt cu adevarat fii Vinjului Mare.

Multumesc Padre pentru invitatie;

Cand voi veni, sper sa o pot face, dupa ce ma voi incarca cu amintiri, te voi cauta sa stam de vorba la o cafea.

Bogdan

Fratilor, am facut armata la Vanju Mare in urma cu 30 de ani, si inca mi-e dor de acel oras. Asta poate pentru ca, plimbandu-ma prin el in timpul invoirilor, viata mi se parea mai frumoasa. Sau poate ca mi-e dor de tineretea de atunci.

Mi-am propus sa vizitez din nou orasul si, indiferent cum va arata, mie imi va parea frumos.

Bogdan - fost sergent TR

BOGDANE VINO IN VINJU TE VOI CAZA EU , INTREABA DE PADRE

Monumentul a fost si trebuie sa ramana un punct de riferiment pentru cetatenii din VINJU-MARE. Era odata un orasel unde se traia bine dar acum acel orasel se transforma in ce este mai rau: in saracie,indolenta si degradare fizica si morala. Daca va iubiti trebuie sa luptati cu voi insiva si cu cei care va considera electorat pentru interesele LOR.
IUBITIVA CA FRATII SI ALTII NU VOR FI...mai buni ca voi.

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare