Mi-e lehamite!

Sunt satul de nesimtirea si de atitudinea de superiori ai celor de la putere care de fapt sunt slugi fara de minte al marelui conducator Base. Au pus un guvern de papusi ale caror sfori ajung tot la Cotrocoeni , oare Base a crezut ca v-om pune botul la vrajeala lui de guvern? Am vazut un reportaj cutremurator la RTV cu romanii din Harghita si Covasna sunt maghiarizati de 20 de ani de UDMR care doreste Tinutul Secuiesc , acolo unde nu mai sunt decat cateva sute de secui. De ce autoritatile nu iau masuri cand conationalii nostrii de etnie maghiara comit abuzuri asupra romanilor , cand in Romania sunt arborate simboluri eredentiste si se tot foloseste denumirea de Tinut Secuiesc, ce cauta steagul Ungariei arborat in primarii in Romania , de ce lui Kelemen Hunor i se permite sa plateasca indemizatii romanilor care isi trimit copii la scoala maghiara , ce tot atata invatamant in limba maghiara , conform constitutiei limba Romana este limba oficiala , si in concluzie la bacalaureat Limba si literatura Romana ar trebui sa fie obligatorie pentru toti indiferent de etnie !!! Unde este invatamantul in limba rroma cei pe numarul 2 ca numar ca etnie din Romania? Ce dracu mai Basescule ai ajuns sa ne vinzi pentru a nu pierde puterea? Masura numarul 1 : - interzicerea partidelor pe criterii etnice!! Si apropo UDMR nu este partid politic , ci uniune culturala , si totusi este la putere de 20 de ani sa iti fie rusine Iliescule pentru ca ai permis ca asemenea abominatii sa se petreaca in Romania!!!
Unde sunt drepturile romanilor din Ungaria? , Unde sunt drepturile romanilor din Serbia , Bulgaria si alte teritorii pe unde au fost raspanditi? Unde sunt partidele etnice ale romanilor din Ungaria? De ce maghiarii au drepturi mai multe ca noi romanii??/
Sa nu se creada ca sunt antisemit , nu sunt , am prieteni de toate etniile , dar nesimtirea si aroganta conducatorilor UDMR m-au adus la culmea rabdarii. Politicieni luati masuri pana nu e prea tarziu , nu ne vindeti tara , nu va faceti ca nu vedeti ce se intampla in Romania, nu cred ca vreti sa se reediteze violentele de la Targu Mures. Puneti piciorul in prag , nu partide pe criterii etnice si separatiste .

Your rating: None

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare