Spitalul

Scrisoare deschisă poporului român

320px-Map-balkans-vlachs.png

Scrisoare deschisă poporului român Mesajul tăbliţelor de la Tărtăria

Popor român

Romania se trezeste portocaliilor,vi se apropie sfarsitul politic : Jos Basescu striga manifestantii !!

Tagged:  

Băsescu, contestat de populaţia nemulţumită

Sute de persoane protestează împotriva preşedintelui din cauza unei legi controversate. Presa străină scrie despre scandalul în domeniul sănătăţii care a provocat proteste zile la rând în România.

Rusine , rusine sa le fie ..............

Spitalul Vinju Mare intrare

Azi 6 februarie 2012 inca nu s-a miscat nimic la decedatul Spital , nici nu credeam ca se va face ceva plus ca de la 1 ianuarie 2012 de cand a intrat in vigoare HCL din 1 decembrie 2011 au trecut peste 36 de zile. Probabil se asteapta ca fostii angajati ai Spitalului sa iasa la pensie si sa fie cazati la Caminul de Batrani pe care se lauda ca se va deschide.

Pdl-isti locali , instruiti de la judet , repara greselile facute de guvernul Boc care dupa ce le subordoneaza consiliilor locale , fara a avea drept a desfiintat 97 de spitale .

Scrisoare catre Mos Craciun !!!!

5-motive.png

Draga Mos Craciun , cu toate ca sunt vecin cu astia de la Vie Vin Vanju Mare si ca in biberon am avut in lapte si Tamaioasa de Vanju Mare iti dau cinci motive sa imi dai si mie un pachet de asta de vin:

1. Am nevoie disperata de el ca sa "Traiesc bine" asa cum mi-a promis domnu ...... stii tu care

2. De cativa ani am capatat o alergie severa la culoarea portocalie si la numele Elena . Roze-ul de Vanju Mare e singurul leac la aceasta afectiune devenita deja cronica avand in vedere ca o am de 7 ani

Nu desfiintarii Spitalului Orasnesc Vanju Mare!!!!!!!!!!!

Tagged:  

http://www.petitieonline.ro/petitie-p35977059.html semneaza si tu daca vrei ca Spitalul Orasnesc Vanju Mare sa nu se desfiinteze

Nu desfiintarii Spitalului Orasenesc Vanju Mare

Spitalul Orasenesc Vinju Mare -Ultima reduta!!

Tagged:  

Sunt tot mai dese zvonurile conform carora Spitalul Orasenesc Vinju Mare se va desfiinta si se pare ca alturi de el vor cadea victime ale politicii portocalii inca 94 de salariati catalogati incorect ca "bugetari" si vor ingrosa la randul lor numarul somerilor si a pensionarilor anticipat.

spital.jpg

Dr Victor Gomoiu, un oltean cu merite deosebite în medicina

Victor Gomoiu

Graţie eforturilor profesorului universitar Mihail Şcheau, un gorjean de pe meleagurile Băleştiului, am putut intra în posesia unor date despre academicianul Victor Gomoiu, un pisc al medicinei româneşti în secolul trecut. Chiar dacă a fost mehedinţean la origine, academicianul Victor Gomoiu a fost important şi pentru istoria Gorjului fiind fondator al „Cercului poporanist” şi revistei „Şezătoarea săteanului”, Bumbeşti –Jiu. A colaborat pentru cele două iniţiative cu George Coşbuc şi G. Dumitrescu-Bumbeşti.

se cauta cel mai mare pupincurist din vinju-mare!

In urma unui comentariu lasat de un vizitator anonim a fost deschis subiectul despre o categorie sociala ce isi duc veacurile in Vinju-Mare si anume "pupincuristii".
In definitie vinjeana, cu riscul de a gresi, de aceea rog pe domniile voastre sa ma corecteze,genul de persoana care:

-stie si face orice, atata timp cat nu munceste.

-este cel mai bun prieten al "primarului", "directorului", nu conteaza cine este primar, director, atata timp cat este ceea ce trebuie sa fie.

În Spitalul din Vînju Mare mai “lucrează” 15 oameni, plătiţi din profitul realizat înainte de închidere

Spitalul Vinju Mare in curte

Deşi funcţiona pe profit de miliarde, unitatea spitalicească a fost închisă în luna aprilie. Cu toate acestea, în clădire mai “lucrează” 15 muncitori şi angajaţi TESA, plătiţi din profitul obţinut până la închidere.

La patru luni de la închidere, prin cele două spitale care şi-au închis porţile în Mehedinţi, respectiv Strehaia şi Vînju Mare, bate vântul. Deşi deserveau peste 80.000 de pacienţi, unităţile sanitare nu au devenit nici cămine de bătrâni şi nici centre medicale multifucţionale.

Emite conţinut