Institutii Publice

10 adevaruri despre lupta dintre Raed Arafat si Traian Basescu:

Tagged:  

1) Raed Arafat are pretenţia că se pricepe la medicina de urgenţă. Traian Băsescu ştie că singurele remedii de urgenţă sînt aspirina şi murăturile.
2) Raed Arafat miroase a spirt. Traian Băsescu duhneşte a whiskey.
3) Raed Arafat a obosit să se lupte cu noua reformă a sănătăţii. Traian Băsescu garantează că aprobarea legii le va aduc...e tuturor odihna veşnică.
4) Raed Arafat e specialist în descarcerări. Traian Băsescu e specialist în...mă scuzaţi, termin propoziţia imediat dupa ce vorbesc cu poliţiştii care tocmai îmi sparg uşa.

PLANGERE PENALA IMPOTRIVA LUI BASESCU

Tagged:  

DOMNULE PROCUROR GENERAL
LAURA CODRUŢA KOVESI

Subsemnatul (a) _________, filu (fiica lui) ________ şi _________, cetăţean român, născut(ă) la data de 05.11.1966 în Bucureşti, domiciliat(ă) în str. ___________, nr. ________ ... localitatea ____________, legitimat(ă) cu CI seria ___ nr.___, eliberată ______

şi

Armata secretă din spatele lui Băsescu. Vezi de unde vine puterea preşedintelui suspendat

Războiul politic generat de suspendarea lui Traian Băsescu evoluează halucinant. Dezvăluirile nebune se rostogolesc din oră în oră. Ce profeţeşte suspendatul la portiţă se întîmplă peste o oră sau peste o zi. Apar vinovaţi şi stenograme de convorbiri telefonice de tip ras-tuns-freza (probează în trei fraze tot ce acuză T. Băsescu!), acuzaţiile şocante sunt lansate de te miri unde, urmăririle penale vizează pe te miri cine, plouă cu mandate de ascultare, de percheziţie şi cu chemări la Parchet.

JOS BASESCU!!!

Tagged:  

In sfarsit a cazut si Base , si el tipa ca s-a incalcat statul de drept , pai pana acum el si sleahta lui ce au facut? Ca justitia nu va ma fi independenta , pai acum este ?
Asa cu am strigat si asta iarna JOS BASESCU !!!
Prevederile legii nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de şef al statului român

Astfel, la art. 2 pe precizeaza:
Art. 2. − Persoanele care au avut calitatea de şef al statului român beneficiază pe durata vieţii de următoarele drepturi:

banner-19.png banner-18.png da-l-afara-flyer.jpg ascultat.jpg te-ai-saturat.jpg vorbit.jpg

Scrisoare deschisă poporului român

320px-Map-balkans-vlachs.png

Scrisoare deschisă poporului român Mesajul tăbliţelor de la Tărtăria

Popor român

Atentie urmeaza cenzura mai mare ca in vremea comunista!!

Tagged:  
Nu acta!

Spune nu ACTA http://vplay.ro/watch/d6nka3xm

Tratatul ACTA a iscat numeroase controverse in mai multe tari UE. Si Romania l-a semnat, dar pe Internet au aparut deja primele mesaje impotriva acestuia. Semneaza si tu o petitie anti-ACTA!

Tratatul Comercial impotriva Produselor Contrafacute (ACTA) este unul laudabil, insa lasa loc si de abuzuri, spun specialistii. Mai mult, pericliteaza chiar si libertatea de exprimare.

Rusine , rusine sa le fie ..............

Spitalul Vinju Mare intrare

Azi 6 februarie 2012 inca nu s-a miscat nimic la decedatul Spital , nici nu credeam ca se va face ceva plus ca de la 1 ianuarie 2012 de cand a intrat in vigoare HCL din 1 decembrie 2011 au trecut peste 36 de zile. Probabil se asteapta ca fostii angajati ai Spitalului sa iasa la pensie si sa fie cazati la Caminul de Batrani pe care se lauda ca se va deschide.

Pdl-isti locali , instruiti de la judet , repara greselile facute de guvernul Boc care dupa ce le subordoneaza consiliilor locale , fara a avea drept a desfiintat 97 de spitale .

senzationalllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tagged:  

EXPLOZIV: O inregistrare socantă pentru demiterea ministrului apărării

Stiati ca....? Fostul.....

Tagged:  
Dan Trancota

Fostul informator al securităţii, tovarăşul Dorin, a început, spre uimirea celor care mai ştiu cate ceva despre viaţa politică mehedinţeană, să se înfigă cu putere alături de foştii tovarasi, PSD-istii. Dupa ce timp de 5 ani de zile i-a înjurat ca la uşa cortului, de la cel mai mare pana la cel mai prăpădit, acum îi caută prin toate colţurile şi încearcă sa şi-i apropie prin toate metodele, începând cu fanfaronada si minciuna pana la un pupincurism anormal si desantat. Aceştia au devenit peste noapte cei mai buni, cei mai frumoşi si cei mai vrednici.

Emite conţinut