In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor !

Cine doreste toata documentatia pentru a obtine fonduri nerambumsabile sa isi faca utilizator pe site si sa faca o cerere in acest sens la adresa padredann@gmail.com . Cei din Vinju Mare si comunele apartinatoare le vor primi gratuit.

In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor
ca in Polonia!
Iata cum si de ce in 2012 obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile
Acest articol dezvaluie:

De ce s-au ambitionat oficialii Uniunea Europeana oferind in 2012 fonduri europene pe banda rulanta tuturor antreprenorilor mici si mijlocii din Romania! Afla cum sa prinzi si tu acest tren acum ori niciodata!Ai idei de afaceri, vrei sa aflii daca esti eligibil si cum sa obtii fonduri europene nerambursabile? In 2012 obtii finantare in 2 luni si 17 zile, afla exact ce ai de facut incepand cu prima zi!Vrei ca in 2012 sa incepi propria afacere? Afla cati bani primesti de la UE, si in cat timp afacerea iti poate asigura un venit constant tie si familiei tale?Descopera de ce afacerile din Agricultura, Turism, Auto, Constructii, Educatie si Sanatate vor primii fonduri europene mult prea usor!De ce sa nu te mai temi in 2012 de birocratie si tot ce te impiedica pana acum sa ajungi la fondurile europene nerambursabile?
Din acest articol descoperi daca esti eligibil sa accesezi fonduri europene si cum sa demarezi propria afacere cu finantare europeana NERAMBURSABILA in doar 2 luni si 17 zile!
Cu un grad de absorptie de doar 10%, Romania sta foarte prost la capitolul accesarea fondurilor europene, in tara noastra fondurile fiind accesate in mare masura de oameni care au cunostinte sus puse si sunt in relatii bune cu angajatii din Institutiile Statului.

Se pare ca incepand cu 2010 acest fenomen a inceput sa cada, tot mai multi oameni obisnuiti ca tine si ca mine reusind sa-si porneasca afacerile din fonduri europene nerambursabile!

A doua problema majora de care ne lovim cei care dorim sa obtinem fonduri europene pentru afacerile noastre: lipsa informatiilor... Cautam prin mii de articole si sute de pagini ale ghidurilor solicitantului ca sa ne putem da seama cat de cat cum trebuie sa arate un proiect si ce conditii trebuie sa indeplineasca...

Mai mult, majoritatea firmelor de consultanta cer sume astronomice ca sa iti faca un proiect pe care probabil l-a mai dat altor zeci de persoane inaintea ta. In plus nici macar nu ai certitudinea ca proiectul va fi finantat!

A treia si cea mai mare problema din Romania este birocratia, care din fericire pe tine nu te impiedica deloc, fiindca in urmatoarele randuri o sa iti dezvaluim exact ce hartii trebuie sa completezi, ce conditii sa indeplinesti si ce sa faci incepand cu completarea cererii de finantare si pana la depunerea proiectului. Astfel nu mai esti nevoit sa alergi de la o coada la alta sau sa astepti pe la usi!

In 2012 obtii finantare europeana pentru afacerea ta
in doar 2 luni si 17 zile!
In urmatoarele 5 minute iti demonstrez cum poti face un proiect in mai putin de 2 luni care sa primeasca finantare europeana nerambursabila in maxim 17 zile de cand a fost depus!
Si toate acestea fara costuri ridicole si fara sa ai pile sau relatii, suntem aici pentru a-ti explica pe intelesul tau ce inseamna accesarea FONDURILOR EUROPENE NERAMBURSABILE, si cum poti sa pui si tu mana pe o parte din banii europeni!

In urmatoarele randuri iti voi explica tot ce ai de facut incepand cu prima saptamana si pana intri in posesia banilor, de aceea te avertizam ca acest articol nu este pentru oricine, se adreseaza doar celor ce isi doresc cu adevarat sa inceapa o afacere din fonduri europene! Tu iti doresti cu adevarat? Daca da,citeste in continuare...

In prima saptamana verificam daca indeplinesti conditiile necesare obtinerii unei finantari si daca ideea ta de afaceri este eligibila:

Cine poate obtine FONDURI EUROPENE?
Oricine se incadreaza in una din categoriile de mai jos, poate accesa fonduri europene:

Persoanelor fizice si Inteprinderile individuale
SRL-urile
Microintreprinderile intre 1 si 9 salariati
Societatile agricole, proprietarii de paduri, producatorii
Uniune Europeana sustine orice om intreprinzator si cu dorinta de a realiza ceva pe cont propriu

Tot in prima saptamana verificam daca ideile tale de afaceri sunt eligibile si ai timp cateva zile sa te decizi asupra unei singure idei, cea cu care vom merge mai departe!

520 de idei de afaceri finantate
din fonduri europene pana in 2012
Daca afacerea ta se incadreaza in unul din domeniile de mai jos atunci am trecut de prima etapa. Ia o foaie de hartie noteaza-ti ideile de afaceri si verifica care sunt eligibile:

AGRICULTURA, silvicultura si pescuitProductia si compercializarea ciupercilorArbusti fructiferi (afin, zmeura, catina, coacaz, agris)
Achizitia de utilaje agricole
Cresterea animalelor. Ferme de animaleFerme de porci. Comercializarea preparatelor din carne de porcCultivarea plantelor medicinale
Ferme de melci. Comercializarea melcilor
Sera de flori si pepiniera, pomi ornamentaliPlantatie de vita de vie. Productie vin
Cresterea racilor
Ferma de struti. Comercializarea preparatelor din carne de strutProductia de bauturi racoritoare nealcoolice; productia de ape minerale si alte ape imbuteliate
Fabricarea si Finisarea materialelor textile
Fabricarea da covoare, mochete, franghii, sfori, s.a.m.d.
Fabricarea articolelor de imbracaminte Fabricarea articolelor de voiaj, Marochinarie si IncaltaminteFabricarea produselor din lemn (lista intreaga cu activitati bazate pe prelucrarea lemnului – vezi pag. 18)
Fabricarea de mobilaFabricarea jocurilor si jucariilorRepararea, intretinerea si instalarea masinilor si echipamentelor
Service auto / Spalatorie autoColectarea deseurilor
CONSTRUCTII
Lucrari de instalatii electrice si tehnico-sanitare, plus alte lucrari de instalatii pentru constructii
Lucrari de tamplarie si dulgherie
Transport si depozitare Intertinerea si repararea masinilor si a motocicletelor
TURISMPensiune turistica / agro-turisticaHoteluri
Stranduri, Piscine si Baze SportiveRESTAURANTE si alte activitati de servicii de alimentatieActivitati de posta si curieratActivitati de editare a cartilor, ziarelor, revistelor si alte activitati de editare
Articol preluat de la http://www.fondurieuropene2012.ro/

Cine doreste toata documentatia pentru a obtine fonduri nerambumsabile sa isi faca utilizator pe site si sa faca o cerere in acest sens la adresa padredann@gmail.com . Cei din Vinju Mare si comunele apartinatoare le vor primi gratuit.

.

Your rating: None Average: 5 (1 vote)
AtaşamentMărime
Proiecte Eligibile pentru Fonduri Europene.pdf1.73 MB

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare