Fan Club Funeriu

Nu pot decat sa laud initiativa ministrului, in sfarsit, o frantura de adevar iese la suprafata si odata cu ele si lenesii liceelor noastre!

E singurul ministru care a avut curaj sa spuna lucrurilor pe nume! NU pot decat sa laud si sa sprijin initiativa.

Nu este jignire mai mare pentru un tanar ce isi incepe viata, decat sa ii furi inceputul. Cu totii stim cum dragii nostri colegi lua note mai mari la bacalaureat si erau niste analfabeti.

O umbra peste anii de liceu, dar usor, usor inlaturata de anii ce venira.
Domnilor profesori, puteti fura un inceput, nimic mai mult.

Azi, domnii de i-ati facut oameni, ne conduc si sunt incapababil sa va aprecieze munca! Inceputul furat, se intoarce, se numeste REFORMA!

Oameni ce nu au citit o carte, vor aprecia cel o face? Ei au ajuns oameni fara carte si munca!

Sunt sigur, ca o nota slaba si cinstita este mult mai buna decat una umflata si falsa. Poate asa nu mai ajung toti analfabetii profesori!

Your rating: None

SE VREA SA SE FACA CEVA CU BAC-IL ASTA SI IN INVATAMANT DAR CUM ZICE O VB MARE " NU INGRASI PORCUL IN ZIUA DE CRACIUN" E CU TOTUL ADEVARAT.
HAI SA O LUAM CU INCEPUTURILE INCEPUTURILOR SI ANUME : SE DUCE COPILUL IN CLASA 1 NIMIC RAU PANA ACUM , E LA SFARSITUL CLASEI INTAI INCEP PROBLEMELE ,
COPILUL MEU A LUAT PREMIU , DAR AL MEU DE CE NU A LUAT CE E MAI PROST , DAR LASA MAMA CA VB LA ANUL CU DOAMNA SI IEI SI TU SI DEJA COPILULUI INCEPE SA I SE FORMEZE O IDEIE CA NU TRE SA INVETE CA VB MAMA.
SI TREC ANII SI TREC SI IDEIA DEVINE CEVA REAL .
SI AJUNGE LA LICEU UNDE BUNII NOSTRI PROFESORI DIN VJ MARE CU MENTALITATI INVECHITE IN LOC SA II ATRAGA PE ELEVI LA INVATATURA SI SA II FACA SA INTELEAGA IDEEA CA LA SCOALA VII SA INVETI DE DRAG NU DE FRICA SI CA IN VIATA REUSESTI DOAR INVATAND SI NU FACAND CAMPANII ELECTORALE SI AGATANDU-TE DE UN PARTID SI DE ALTUL SA TRECI CLASA AR IESI CEVA.
SI NU NUMAI DACA IN SCOLI COPII ELEVII AR FI INVATATI SA NU FURE, ADICA SE SE FURE PE EI INSESI SI SA AIBA CONSTIINTA NU AR MAI FI NEVOIE DE JANDARMI PE LANGA SCOALA CAMERE DE LUAT VEDERI LA BAC SI ATATA STRES SI CEARTA.
AICI TREBUIE SA SE UMBLE NU LA IDEIA LUI FUNERIU DE A LE INTERZICE ELEVILOR SA DEA BACUL DACA SUNT PRINSI COPIIND .
PAI EI NU IA BACUL CAND COPIAZA DAR DACA II MAI TII O SESIUNE SI NU II LASI SA DEA PAI UITA SI CE AU INVATAT SI TOT ASA CRESTE ANALFABETISMUL LA ROMANI SI NE FAC FRANCEZII PADUCHIOSI SI CERSETORI CA NA DACA NU IAU BACUL TRE SA FACA CEVA ACEI ELEVI SI MERG PE CHAMPS ELISEE LA CERSIT .
VA MULTUMESC O ZI BUNA

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare