Curatenia orasului

Citind azi cateva articole pe internet despre Vinju-Mare,
in contidianul Informatia de Severin gasim explicatii ale edilului despre mizeria din oras.

"Nu mai este atât de mult gunoi ca a­tunci când a apărut ultimul articol despre oraşul Vînju Mare în «Informaţia de Severin». Suntem prinşi acum cu organizarea festivalului viei şi vinului", conform articolului, domnului primar, organizarea festivalului a impiedicat firma de salubritate sa isi faca treaba.
Se pare ca la Vinju-Mare, organizarea festivalului este o activitate ce tine tot anul. Ar fi fost frumos, daca in programul electoral al actualului edil, ar exista urmatoarea fraza:
-"O sa ne ocupam de curatenia orasului, dupa ce terminam de organizat festivalul Vinului de la Vinju-Mare".

"Nu mai este atat de mult gunoi...", nu stiu daca cetatenii acestui oras au de ales cand trebuie sa plateasca impozitele, exagerat de mari. Poate ca atunci cand sunt "prinsi" la primarie sa plateasca impozitul, domnul primar isi face timp si ii intampina cu: "Nu mai trebuie sa platiti atat de mult impozit....". Desi colectarea gunoiului si intretinerea orasului sunt sarcini administrate de primarie, e totusi vina firmei de salubritate ca nu se face curatenie.

O alta explicatie deplasata, pe care o citam din articolul respectiv: "Vă pot spune doar că, până acum, au existat unele probleme de ordin organizatoric la firma care se ocupă de salubrizarea ora­şului. Din câte am înţeles, din cauza crizei financiare, socie­tatea a mai disponibilizat câteva persoane, însă, după cum ne-au declarat reprezentanţii firmei, situaţia a fost remediată".
Se pare ca stim motivele pentru care orasul Vinju-Mare este plin de gunoi: "din cauza crizei financiare", asta inseamna ca cetatenii nu isi platesc serviciile de salubritate.
Desi, domnul primar este membru PSD, foloseste o galusca a partidului PD, "din cauza crizei financiare", pentru a proteja o firma privata, care nu isi respecta contractul fata de cetatenii orasului Vinju-Mare.

La alegeriile viitoare, pun pariu, ca o sa stiu cine nu va mai iesi primar.

Your rating: None Average: 4 (2 votes)

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare