Culmea nesimtirii de culoare portocalie !!!!

Tagged:  

Am incercat pe cat se poate sa nu cometez nimic legat de campania de intoxicare din presa locala promovata de PDL-isti , dar cand ajung sa fiu sunat pe numarul de telefon fix de insusi Marius Balu prin intermediul Romtelecom care in ajunul Craciunului imi pune un mesaj telefonic cu "urari" de la nenoricitul mai sus amintit nu pot tace , pana aici!!!!!!!!!!. Initial am crezut ca sunt singurul din cartier care a primit un asemenea mesaj , dar se pare ca nesimtirea nu are limita , toti posesorii de abonamente de telefonie fixa din zona au primit un asemenea mesaj electoral in ajun de sarbatori.
Lasati-ne sa ne petrecem sarbatorile linistiti nu avem nevoie de "mesajele" voastre electorale , avem nevoie de locuri de munca ,avem nevoie de drumuri astfaltate , avem nevoie de salarii decente , avem nevoie de gradinite cu program prelungit , avem nevoie sa fim lasati in pace, suntem satui de voi nenorocitilor !!!!
Cine oare citeste porcaria voastra de ziar "Infectia de Severin" in care va laudati singuri , ce v-au murit laudatorii ? In loc sa mimati competente ar trebui sa puneti in functii de conducere oameni capabili , nu pupincuristi care au sustinut campaniile voastre electorale!!. Ce ati facut voi pentru Vinju Mare ca sa aveti pretentia sa fiti votati??
Va spun eu ce ati facut : ati desfiintat , ati destramat ati vandut si acum mergeti pe principiul dezbina si stapaneste.
Oare ce competente are Andrei Stanisoara de este primvicepresedinte PDL Mehedinti ??, Va spun eu : este fiul lu tacsu , in rest nimic , tabula rasa .
Oare din banii cui cadourile impartite copiilor si batranilor ??? Cu care ne laudam in presa , halal crestin , !!!
Deja mi-e lehamite ca trebuie sa traiesc in aceiasi tara cu voi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un ,mesaj pentru ziaristi de la "Informatia de Severin" ale caror buze sunt portocalii de la atata pupat de cururi PDL , luati oameni buni si o pauza , ca va miroase gura ..............
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=02_aRW-RBMs&NR=1

Your rating: None

Publică un comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Allowed HTML tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Mai multe informaţii despre opţiunile de filtrare