padre: blog

S-a dus un om de valoare al orasului !

Tagged:  

Astazi 09.08.2015 il conducem pe ultimul drum pe doctorul Teighiu Vergica . Dumnezeu sa-l ierte !!! Se va pleca incepand cu ora 12.30 .

7 metode prin care telefonul tău este ascultat !

Tagged:  

Iată cum se interceptează telefoanele şi cum te poţi feri.

Aproape toate convorbirile la telefon sau în apropierea telefonului pot fi ascultate.
Dar cu cât soluţia de securitate este mai avansată, cu atât sunt mai mici şansele ca cei care o pot intercepta să fie interesaţi de convorbirile tale. Cum poţi fi interceptat şi cum să te fereşti?

În primul rând, ţine cont de posibila “ascultare ambientală”, adică cu microfoane direcţionale sau ascunse în apropiere, caz în care nici măcar nu mai e nevoie de telefon.

Dacă totuşi e nevoie de telefon…

10 lucruri pe care operatorul tău de telefonie nu ţi le spune niciodată !

Tagged:  

1. Dacă suni în reţeaua competitorilor noştri, 6 cenţi pe minut se duc direct la ei. Însă ne convine de minune. Pentru că şi noi luăm 6 cenţi pe minut de fiecare dată când eşti sunat din afara reţelei. Contabil, ieşim pe zero, dar aşa îi ţinem pe competitorii mai mici la distanţă şi pe tine fidel.
2. Abonamentele noastre sunt optimizate pe dos faţă de nevoile tale. Încercăm să înghesuim cât mai mult balast care să pară ieftin, dar pe care să nu-l foloseşti niciodată.

Base=Molusca

Se pare ca din nou campaniile de denigrare ale lui Base si ale sponsorilor principali prind la public. Oare ati uitat cum a castigat avortonul ala incult ultimul mandat! Romanilor le place scandalul si sa vada ca altii sunt mai prosti ca ei ! Base si-a dorit USL -ul spart si a reusit ! Base si-a dorit PNL vasal si a reusit ! Inca mai spera ca prin aceste scandaluluri sa atraga atentia in alte directii , inca mai spera ca isi poate pune in functii cheie lichelele de care este inconjurat . Sa nu credeti ca il apar pe Ponta , dar nu este asa de prost pe cum vrea Basescu sa para !

Zilele Severinului 2013

Sambata 20 aprilie
Casa Tineretului

Ora 11.00 Concurs naţional de dans modern “Trofeul Drobeta” – ed. a III a

Ora 11.00 Expoziţie de pictură “Primavara în culori”
Baze sportive
Ora 10.00 Concurs naţional de tenis de masă “Trofeul Drobeta” ed. a III a
Colegiul Naţional Teodor Costescu – sala de sport Holul Hotel Continental şi Castelul Artelor
Ora 12.00 Expoziţie de caricaturi Ştefan Popa Popas, Salon internaţional de caricatură pentru copii Scena aer liber Crisan

Şapte motive sa nu te "joci'' cu copiii

Tagged:  

1. O fetita discuta cu invatatoarea despre balene.
Aceasta le explicase copiilor ca este fizic imposibil pentru o balena sa inghita un om, deoarece, desi este un mamifer foarte mare, are un gat mic.
Fetita sustinea ca Iona a fost inghitit de o balena.
Nervoasa, invatatoarea a reluat explicatia... este FIZIC IMPOSIBIL!
Micuta a spus:
- Cand o sa ajung in rai, o sa-l intreb pe Iona.
- Si daca Iona s-a dus in iad?
Raspunsul a venit prompt:
- Atunci o sa-l intrebati dumneavoastra.

DECLARAŢIA DE LA SFÂNTU GHEORGHE

Tagged:  

DECLARAŢIA DE LA SFÂNTU GHEORGHE
Autonomia este soluţia!
Noi, cetăţeni liberi ai României şi ai Europei în curs de unificare – exercitându-ne dreptul la asociere, precum şi cel la opinie şi libertatea de exprimare – conştienţi de responsabilitatea pe care o purtăm pentru generaţiile viitoare, confirmându-ne voinţa comună azi, 24 noiembrie 2012, la Sfântu Gheorghe ne declarăm din nou şi cu devotament credinţa în autonomia comunităţii noastre maghiare din Transilvania şi a Ţinutului Secuiesc.

Emite conţinut